Tizennégy feleség két és fél év alatt

Infostart
2009. augusztus 28. 20:40
Két és fél év alatt tizennégy nőt vett feleségül egy indiai férfi, aki remek állásával és fizetésével bűvölte el választottjait. Tettéért most bíróság előtt kell felelnie.

Magasan képzett nőket vett feleségül az az indiai technikai szakember, aki két és fél év leforgása alatt tizennégy menyasszonyának mondta ki a boldogító igent. Nem csoda, hogy ennyien bedőltek neki: India merev hierarchiájú társadalmában a házasság rendkívül fontos, így alapja gyakran nem a szerelem, hanem a családegyesítési szándék.

A negyvenéves Tusar Vagmare házasságközvetítő oldalakról választotta ki a nőket, akiknek végül ajánlatot tett; azt állította magáról, hogy elvált, és magas kasztból származó jelentkezőket keresett.

A rendőrség szerint Vagmare, aki az Air Indiának dolgozik, minden nő családjának bemutatkozott, ám senki nem kérdőjelezte meg a szándékait: a jövendőbeliket és rokonaikat is lenyűgözte a férfi jó állása és havi 900 fontos - nagyjából 280 ezer forintos - keresete.

Mivel az első időkben el tudta tartani feleségeit, egyik asszony sem akadékoskodott amiatt, hogy igen keveset volt otthon. Akkor bukott le, amikor a pénze már nem volt elég ahhoz, hogy támogassa a családját, és nejei fizetéséből kezdett élni.