Barry White hangjára párosodhatnak a cápák

Infostart
2009. augusztus 26. 09:00
Barry White dalaival próbálnak párzásra bírni egy zebracápát a londoni Sea Life akváriumban. Ha Zorróra nem hat a néhai énekes búgó hangja, a gondozók más szerelmes számokkal próbálkoznak majd.

Nagy reményeket fűztek Zorro, a zebracápa képességeihez a londoni Sea Life akvárium dolgozói, ám a hím eddig nem volt hajlandó párosodni azzal a nősténnyel, amellyel Bálint-nap óta osztja meg új otthonát.

Zorro annak ellenére nem ért el semmit Mazawabee-nél, hogy előző helyén, egy belgiumi akváriumban nagy nőcsábász hírében állt, a Sea Life-nál ezért úgy döntöttek, megpróbálnak segíteni neki, mégpedig zenével.

A gondozók Barry White szerelmes dalaival - a Baby We Better Try To Get It Togeherrel, és a My First, My Last, My Everythinggel - próbálják megfelelő hangulatba hozni a két cápát, és ha ezek a számok nem működnek, más előadókhoz fordulnak.

A vészforgatókönyvben ott van például Marvin Gaye Let's Get It On-ja, a Love Is All Around a Wet Wet Wettől, és az Endless Love Diana Ross és Lionel Richie előadásában. Ha a cápák libidóját ez sem indítja be, jöhet Tom Jones dala, az It's Not Unusual, Elvis Presley-től az I Can't Help Falling In Love With You, vagy az Unchained Melody a Righteous Brotherstől.

A kutatók szerint a halak nem csak hogy hallják a zenét, egyes hangokat, dallamokat még kedvelnek is, ezért döntöttünk úgy, hogy kipróbáljuk, segítenek-e a két cápán a jó öreg szerelmes dalok - mondta Paul Hale, az akvárium kurátora.