Még helyszínelnek a rendőrök a debreceni sörözőben

InfoRádió / MTI
2009. augusztus 21. 14:19
Még mindig helyszínelnek a rendőrök abban a debreceni belvárosi sörözőben, ahol péntekre virradóan elfogták a romagyilkosságok gyanúsítottjait - tapasztalta az MTI tudósítója a helyszínen.

Az MTI helyszíni információ szerint a Perényi 1. nevű sörözőbe csütörtökön éjfél után hatoltak be a kommandósok, mindenkit igazoltattak, majd több személyt elvittek a helyszínről.

Ezzel egy időben más helyszíneken is sor került rendőrségi akciókra Debrecenben.

A Perényi 1. söröző Debrecen múzeumi negyedében, a cégbíróság épületének pincéjében működik. Üzemeltetője Barabás Zoltán közismert debreceni vállalkozó, aki az MTI-nek elmondta: ő maga semmit nem tudott az akcióról, a söröző helyiségét a bíróságtól bérli.

Barabás Zoltán - mint mondta - péntek reggel a rendőröktől értesült a történtekről, azt azonban nem közölték vele, hogy kiket vettek őrizetbe. Megerősítette: neki semmilyen tudomása nincs a történtekről, az őrizetbe vett személyek között nincs sörözői munkatárs.

Barabás Zoltán miután reggel tájékozódott a történtekről, magánprogramra elutazott Debrecenből.

A helyszínen tartózkodó rendőrök azt nem mondták el meddig tart a helyszínelés, de az alapos, minden részletre kiterjedő munkák éjjel három óra óta tartanak a Perényi 1. sörözőben.