Steiner Pál: "Kocsis István ezt már nem tudja kezelni"

Infostart
2009. augusztus 13. 16:26
Kocsis István vezérigazgató menesztését kezdeményezik a fővárosi szocialisták. Indoklásuk szerint a BKV-nál kialakult helyzet megoldására a jelenlegi vezetővel nem látnak esélyt.

Kocsis István vezérigazgató menesztését kezdeményezik a fővárosi szocialisták. A fővárosi MSZP frakcióvezetője az InfoRádiónak elmondta: azért döntettek így, mert a végkielégítési ügyek tűrhetetlenek, vállalhatatlanok, és olyan rosszul kezeltek, hogy a jelenlegi BKV-vezérigazgató már nem tudja kezelni ezeket a folyamatokat.

Steiner Pál a hétfői kabinetülését követően még azt nyilatkozta, hogy a felügyelőbizottsági vizsgálat végeredménye után lehet személyi kérdésekről beszélni. A politikus azonban most azt mondta: akkor még nem volt tudomása arról, hogy Kocsis István korábban már tudott a sajtóban folyamatosan megjelent ügyekről.

Ez más olyan káros a BKV-ra nézve, hogy mindenképpen indokolt a vezetőváltás - hangsúlyozta Streiner Pál, aki hozzátette: kezdeményezésüket az SZDSZ-nek vagy a Fidesznek is támogatnia kell.

Hanganyag: Sigmond Árpád


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást