eur:
394.46
usd:
370.46
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Megint bántalmaztak egy BKV-sofőrt

Ismét bántalmaztak egy BKV-sofőrt, a 4-es villamos vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, amikor két ittas utas megverte péntek reggel - közölte a BKV pénteken az MTI-vel.

A két ittas ember először megakadályozta az ajtók záródását, majd a felszállás után a többi utast is inzultálta, ezért a jármű sofőrje többször figyelmeztette őket.

A vezetőt akkor ütötték meg, amikor a villamos beért a Fehérvári úti végállomásra és a sofőr leszállt, hogy a szerelvény másik végéhez menjen. A két támadó elmenekült, a sofőrt könnyű sérülésekkel szállították kórházba - írták.

BKV emlékeztetett: keresik a megoldást arra, hogy minél hamarabb kiépülhessen a zártláncú kamerarendszer a járatokon, s ebben számítanak Jóri András adatvédelmi biztos segítségére is.

Az elmúlt időszakban többször támadtak meg - főként ittas emberek - BKV-alkalmazottakat, legutóbb a 31-es busz sofőrje szenvedett sérülést, amikor két randalírozó a busz belső terében italt locsolt szét és szidalmazta a vezetőt. A sofőr ekkor arra szólította fel őket, hogy szálljanak le a járműről, ám egyikük benyomta a vezetőfülke ablakát és kétszer megütötte a vezetőt.

A legsúlyosabb eset május 17-én történt, amikor két ittas férfi az újpalotai autóbusz végállomáson lelökte a 130-as buszról a sofőrt, majd segítségnyújtás nélkül elmenekültek a helyszínről. A buszvezető kizuhant a buszból és súlyos sérüléseket szenvedett.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×