eur:
395.28
usd:
371.62
bux:
66259.85
2024. április 16. kedd Csongor

Kánikula várható ma, éjszaka gyenge hidegfront érkezik

Kánikula várható az ország nagy részén csütörtökön, éjszaka azonban egy gyenge hidegfront éri el az országot, és helyenként zápor, zivatar alakulhat ki - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat

Csütörtökön még országosan sok napsütésre lehet számítani, a hőmérséklet szinte mindenütt 30 fok fölé emelkedik - mondta Varga László. Hozzátette: az esti órákban azonban nyugat felől egy gyenge hidegfront éri el az országot, záporok, zivatarok alakulhatnak ki, és péntekre kissé visszaesik a hőmérséklet. A hétvégére ismét meleg idő várható - mondta a meteorológus.

A meteorológiai szolgálat honlapjának előrejelzése szerint csütörtökön az UV-B sugárzás erős, illetve nagyon erős lesz az országban.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×