Navracsics: A Fidesz arra készül, hogy egyedül kormányoz majd

Infostart
2009. július 28. 20:30
A Fidesz arra készül, hogy egyedül kormányozhat - mondta a InfoRádió Aréna című műsorában a párt országgyűlési frakcióvezetője. Navracsics Tibor szerint ma egyetlen olyan párt van, amely biztosan véget tud vetni a szocialista uralomnak, erről akarják meggyőzni a választókat is.

"Most arra készülünk, hogy egyedül tudunk kormányozni majd" - jelentette ki az InfoRádióban a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

A politikus elmondta azt is: az ország csak akkor tud kilábalni a válságból, ha az embereket meg lehet győzni arról, hogy jobban megéri becsületesen élni, mint nem becsületesen.

Hozzátette: egy politikai erő a hitelességet a tetteivel tudja megszerezni, a Fideszét a politikusai által vezetett önkormányzatok, a hódmezővásárhelyi, a debreceni, a pápai vagy a karcagi.

A korrupciót szavai szerint szigorral lehet megszűntetni, valamint azzal, hogy az igazgatás átlátható, tiszta viszonyok között működik. Jelenleg az államigazgatás szétzilált, 2006 tavaszán lefejezték, a köztisztviselők nem tudják, kihez tartoznak, a szféra rosszul szabályozott.

Hozzátette: ez elmossa a felelősségi viszonyokat is.