eur:
393.5
usd:
364.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Így siratja Orbán Viktor az SZDSZ-t - nézze meg!

Orbán Viktor őszinte nevetéssel fogadta Magyar Bálint minapi nyilatkozatát, amelyben arról esik szó, hogy az SZDSZ pártként befejezte a működését. Az Orbán Viktor honlapján megjelent videón Mozart Requiem-je is felcsendül az SZDSZ emlékére.

Orbán Viktor Erdélyben értesült az SZDSZ körüli legfrissebb fejleményekről. A Fidesz elnökének honlapján kedden megjelent videó, amely a Tusványos 20 éves címet viseli, kiemelten foglalkozik az SZDSZ-el.

A műsorban nyilatkozik Németh Zsolt, aki arról is beszél, hogy a Tusványosi Nyári Szabadegyetem a rendszerváltozásnak egy olyan fontos terméke, amely még ma is él, ma is értékeket hordoz. A rendszerváltást generáló intézmények és pártok közül sok megszűnt már Közép-Európában, amely igen nagy veszteség - fejti ki Németh Zsolt.

A Fidesz politikusa a veszteséglistán megemlíti a "most megszűnő egyik nagyon komoly rendszerváltó magyar parlamenti pártot". Nem nevezi ugyan néven az SZDSZ-t, ám a következő jelenetben Orbán Viktor Magyar Bálint szavait elemzi. A pénteki Népszabadságban közölt interjúban az SZDSZ-es politikus úgy fogalmazott: már egy ideje világos, hogy az SZDSZ pártként befejezte a működését.

A nevetve kommentált nyilatkozat felidézése közben a film zenei illusztrációjaként Mozart Requiem című művének részlete csendül fel.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×