eur:
395.77
usd:
372.85
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Fegyveres rablás Kecskeméten

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt az ismeretlen férfit, aki nem sokkal szerda dél előtt egy pisztolynak látszó tárggyal kirabolt egy kecskeméti takarékszövetkezetet.

Nyikos Tamás tájékoztatása szerint a harminc év körüli, 170 centiméter magas, izmos testalkatú férfi háromnegyed tizenkettő körül pénzváltás ürügyével lépett a Hoffmann János úti takarékszövetkezet pénztárához. Ám miután az ügyintéző az okmányait kérte, az elkövető egy fekete mappából maroklőfegyvernek látszó tárgyat húzott elő és a pénztárban lévő készpénzt követelte.

A bank munkatársa nem tanúsított ellenállást, átadta a bevételt, mellyel a férfi gyalog távozott a Malom Center irányába.

A rendőrség forrónyomon indult el a rabló után. A helyi média bevonásával jelenleg is keresik a menekülőt, aki a személyleírások alapján sárga pólót, drapp hosszúnadrágot és fekete baseballsapkát viselt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 05:00
×
×
×
×