eur:
393.28
usd:
367.39
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Négyen előzetesen letartóztatásban az ercsi verekedés résztvevői közül

Előzetes letartóztatásba helyezett négy fiatalt a bíróság csütörtökön az Ercsiben a hétvégén történt csoportos garázdaság résztvevői közül. Egy gyanúsított szabadlábon védekezik, hárman őrizetben vannak, három résztvevőt pedig még keresnek - közölte az MTI -vel a rendőrség.

A vasárnapra virradóra történt tömegverekedés résztvevői közül 11 embert azonosított a rendőrség - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mint R. Szabó Ágnes felidézte, a sörözőbe betérő társaság látszólag minden ok nélkül támadt rá a vendéglátóhelyen szórakozókra, táncolókra.

Előbb a sörözőbe, majd annak diszkórészébe mentek be, ahol vita, kiabálás, veszekedés tört ki, majd rövidesen tettlegességre is sor került, amelyben ketten súlyosan, ketten könnyen megsérültek.

A megtámadott fiatalok és hozzátartozóik a garázdaság és az erőszak elleni tiltakozásként a jövő hétre demonstrációt szerveznek a város polgármesteri hivatala elő, amelyet bejelentettek a rendőrségnek - közölte R. Szabó Ágnes.

Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában
szakértők az Arénában

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódik az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×