eur:
394.22
usd:
365.03
bux:
65450.5
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A hétvégén élvezze ki a meleget! Jövő héten hidegfront jön

Éjszak 16 fokra csökkenhet a hőmérséklet, napközben azonban szombaton és vasárnap is 29 fokra lehet számítani. Továbbra is zivatarok tarkítják az időjárás.

Vasárnap többször megnövekszik a felhőzet, de több-kevesebb napsütés is várható. Aki szereti a meleget, az még a hétvégén élvezze ki, mert jövő héttől egy hidegfront érkezik az országba, amely 24-25 fokra hűti a napi maximumhőmérsékletet.

Szombaton azonban még a sok napsütés mellett időnként erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan várható zápor, zivatar, főként délen egy-két helyen felhőszakadás, jégeső is lehet.

Vasárnap nyugaton és északon többször lesz erősen felhős az ég, és ott többfelé valószínű csapadék, míg másutt sok napsütésre van kilátás, csak helyenként alakul ki zápor, zivatar.

Az északnyugati szél időnként megélénkül, zivatar környezetében átmenetileg erős vagy viharos széllökésekre is számítani kell.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 27 és 32 fok között, nyugaton 27 fok alatt várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×