eur:
392.58
usd:
365.92
bux:
66778.48
2024. április 25. csütörtök Márk

A világ legerősebb mobiltelefonja még egy elefántot is elbír

Megtaposta egy elefánt, ledobták egy magas épületről és még a forró sütőben is megpörkölték, mégsem lett semmi baja a világ legerősebb mobiltelefonjának, amelyet a Land Rover dob piacra.

Az autógyártó óriás a Sonim mobilcéggel együttműködve alkotta meg az akciósztárokhoz hasonlóan elpusztíthatatlan telefont. A készülék vélhetően az építkezéseken dolgozók és a munkások kedvence lesz - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap internetes oldalán (www.telegraph.co.uk).
A tesztelés során stílszerűen egy Land Roverrel hajtottak át rajta, elmerítették a sárban, és még egy elefántot is áthajtottak rajta, hogy kiderüljön: mennyire ellenálló.

Az S1 névre keresztelt készülék akkumulátora 1500 órát bír, a telefonba 2-megapixeles kamerát szereltek, és extraerős csengőhangja van, hogy a gépek zaja mellett is meg lehessen hallani.

A szupererős mobilt csütörtökön kezdték árusítani Nagy-Britanniában az egyik hipermarketláncban, darabja 250 fontot (79 300 forint) kóstál. Az áruház olyannyira bízik a telefon törhetetlenségében, hogy hároméves, teljes körű garanciával adják.

A készülék megsemmisítésére való törekvések persze az árusítással együtt jelentek meg, a The Sun című bulvárlap birtokába került telefont megsütötték 150 fokon, ledobták a második emeletéről és bedobták egy hordó sörbe. A mobilon végül csak egy háromtonnás villástargonca fogott ki, amely összezúzta a telefont.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 13:18
×
×
×
×