Bajnai a nyugdíjasokon és a családokon segítene

Infostart
2009. június 3. 14:02
Méltányossági nyugdíjat kapnak azok a nyugdíjasok, akiknek nagyon kevés a járadékuk, a bajba került lakáshitelesek számára pedig állami garanciát nyújtana a kormány - ezt a miniszterelnök jelentette be a kormány első 50 napjának értékelésekor.

Bajnai Gordon elmondta azt is: a kormány fel akar lépni a lakásmaffia ellen is, valamint krízisalapot hoz létre azon kisgyermekes családok megsegítésére, akik a válság miatt kerültek bajba.

A kormányfő szerint helyreállt az országgal szembeni bizalom, ezt mutatja az is, hogy a forint árfolyama javult, és a kockázatot kifejező kamatok a felére csökkentek.

A reménytelenség 50 napja

"A reménytelenség ötven napja" - így értékelte a Bajnai-kormány eddigi tevékenységét Szijjártó Péter.

A Fidesz szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a Fidesz szerint az elmúlt ötven nap alatt az MSZP-csomag veszélybe sodort újabb 200 ezer munkahelyet, értelmetlen megszorításokat vezetett be, és adóemeléseivel megfojtotta a gazdaságot.

Szijjártó Péter szerint június 7-én, az európai parlamenti választáson az embereknek le kell zárniuk a Gyurcsány-Bajnai korszakot, mert ez az egyetlen kiút a válságból az ország számára.

Hanganyag: Litauszky Balázs


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Litauszky Balázs összefoglalója a kormány 50 napjáról
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Litauszky Balázs összefoglalója a Fidesz reakciójáról
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást