Elfogtak egy csoportot, akik ATM-automatákat téptek ki a falból

Infostart
2009. április 14. 16:17
Elfogta a rendőrség azt a négy embert, akik több készpénzkiadó automatát próbáltak ellopni Zala megyében. A csoport tagjai az automatákat kiszakították a falból, de elvinni vagy feltörni már nem sikerült nekik. Az elkövetőket egy becsehelyei benzinkút kirablásával is meggyanúsítottak a rendőrök.

A helyi rendőröknek illik ismerni az ilyen bűncselekmények elkövetésére hajlamos embereket - mondta az InfoRádiónak a Zala megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója annak kapcsán, hogy munkatársai elfogtak négy férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy készpénzkiadó automatákat.

Szukics Ferenc hozzátette: a rendőrök figyelték a csoport tagjainak mozgását, akik egy becsehelyi benzinkút kirablása után több napra eltűntek. A nyomozók ezután csaptak le rájuk az egyik rejtekhelyükön, egy hegyi lakban.

Az ott elvégzett házkutatás során olyan tárgyak - egy személyautó, egy szakadt vontatókötél valamint a rabláshoz használt maszk - kerültek elő, amelyek alapot adtak a gyanúsításoknak. A négy gyanúsított részbeni beismerő vallomást tettek - jegyezte meg a Zala megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.

Hanganyag: Kálló Izabella


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást