MSZP: megindulhat a tagok elvándorlása

Infostart
2009. március 28. 23:01
Pártszakadásról vizionálnak a Gyurcsány-rajongók, és továbbra is imádják vezérüket. "Kár Gyurcsányért! Nagy remény volt ő sokunk számára!' "Ferike, ki vagyunk éhezve magára!" Gyurcsány Ferenc rajongói nem szűnnek lelkesedni idolukért, ugyanakkor egyre többen emlegetik: most kéne új pártot alapítania.

Gyurcsány Ferenc már harmadik napja nem írt a blogjába, az internetes naplóban mégis sok a friss hozzászólás. Sokan pártszakadást emlegetnek, és nem kevesen vannak, akik arra buzdítják Gyurcsányt, hogy sürgősen gründoljon új pártot.

Több hozzászóló szerint itt az idő új baloldali párt létrehozására, annál is inkább, mert egyikük szerint már megindult a tagok elvándorlása a pártból.

"Kedves Feri és Blogosok! Mindenki emlékezzen vissza a Centrum pártra. Fél év alatt megcsinálták magukat és majdnem bejutottak a parlamentbe. Az MSZP leírta magát. Szeresse egymást Szekeres-Szili-Szanyi-Karsai. Tehát semmi sincs veszve. Jöjjön egy új baloldali párt. Egy friss. Sokan vannak, akik Feri mellett állnak a pártban, azok jöhetnének vele. Van sok jó szakember , akit maga mellé tud állítani. A párttagok közül is sokan már most kilépnek" - agitál az egyik fórumozó.

"Gyurcsány Úr! Alakítson új pártot! Én magára fogok szavazni,mert az biztos,hogy az MSZP-re és az SZDSZ-re soha többet nem szavazok! Teljesen kiábrándultam belőlük a mostani cirkusz után."

Mások azért óvatosabbak, arra figyelmeztetnek, hogy a pártszakadás csakis az ellenfeleknek, a Fidesznek és az MDF-nek kedvezne.