Autós és gyalogos korlátozások a Múzeum körúton

Infostart
2009. február 12. 09:00
Várhatóan 2010 végére készül el a Múzeum körút. A DBR Metró Projekt Igazgatóság műszaki projektigazgató-helyettese szerint az aszfaltozási munkák nyáron kezdődnek meg, ezért jelentős forgalomkorlátozásra kell majd számítani. A terelések nemcsak a gépkocsivezetőket, hanem a gyalogosokat is érinti - tette hozzá Ilkovics Elza.

A Fővám tér-Vámház körút és Kálvin tér-Múzeum körút átépítésének határideje 2010 vége, vagyis ekkora kell befejezni a munkákat - közölte az InfoRádióval a DBR Metró Projekt Igazgatóság műszaki projektigazgató-helyettese.

Ilkovics Elza kiemelte: a Múzeum körúton eddig a közműkiváltási munkákkal és a villamos-pálya átépítésével végeztek. Hátra van még a közúti burkolat építése és a járda burkolása.

A projektigazgató-helyettes elmondta: a Múzeum körúton az aszfaltozási munkák június elejétől szeptember végéig fognak tartani, ekkor kell forgalomkorlátozásra számítani az autósoknak.

A terelések a gyalogosokat is érintik, ugyanis a járdaburkolás és a díszkő lerakása idején az út szélén tudnak majd közlekedni. Ilkovics Elza szerint a munkák idején a másik oldalra nem lehet átterelni őket, mert bizonyos üzletekbe így nem lehetne eljutni.

Hanganyag: Kálló Izabella


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást