Népszerű ajándék az utazási utalvány

Infostart
2008. december 22. 13:13
Egyre többen ajándékoznak Magyarországon is utazási utalványt karácsonyra - mondta az InfoRádiónak a Vista Utazási Irodák marketingvezetője. Lovas Edina hozzátette: az utazások számát tekintve nem érezhető a gazdasági válság.

Az emberek többsége arra törekszik, hogy élményt ajándékozzon szeretteinek, így egyre népszerűbbek Magyarországon is az utazási utalványok, a karácsony előtti időszakban megugrik ezeknek az értékesítése - mondta az InfoRádiónak a Vista Utazási Irodák marketingvezetője.

Lovas Edina kifejtette: Magyarországon még nem annyira elterjedt, hogy karácsonykor utaznak el az emberek, ezt az ünnepet általában otthon töltik, ugyanakkor karácsony előtti a környező országok adventi vásárainak meglátogatása népszerű, sokan utaznak ekkor Bécsbe, Prágába vagy Krakkóba, és szilveszterkor is sokan kelnek útra.

Az utazásokat tekintve nem érezhető a gazdasági válság hatása, nem esett vissza a számuk - közölte a marketingvezető. Hozzátette: az megfigyelhető, hogy az emberek jobban kivárnak, így a last minute utak népszerűbbekké váltak.

Hanganyag: Szépvölgyi István


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást