Újabb útlezárások Budapesten

Infostart
2008. augusztus 21. 10:36
Folytatódnak Budapesten az útfelújítások. Csütörtökön a XV. kerületben az 525. tér, holnap a II. kerületi Csatárka út, illetve a XIII. kerületi Hegedűs Gyula utca rekonstrukciója veszi kezdetét.

Újabb útfelújítások kezdődnek az augusztus huszadikai ünnep után. A főpolgármesteri hivatal sajtóközleménye szerint csütörtökön a XV. kerületi 525. tér felújítása veszi kezdetét. A forgalomba helyezés várható időpontja augusztus 26.

Péntektől várhatóan további két helyen nehezedik a közlekedés. Ekkor kezdődik a II. kerületben a Csatárka út rekonstrukciója a Pitypang utca és a Törökvész út között, a munka várhatóan augusztus 29-ig tart. A XIII. kerületi Hegedűs Gyula utca rekonstrukciója pedig a Csanádi és a Besenyei utca, illetve a Tutaj és a Tisza utca között várhatóan szeptember 14-én ér véget.  

Az említett útvonalakon sávszűkületre kell számítani. A munkaterületeken 30 kilométeres sebességkorlátozás és parkolási tilalom lép életbe.

A főpolgármesteri hivatal tervei szerint a következő három évben háromszáz kilométernyi fő közlekedési útvonalat újítanak fel.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást