Már csak két órát kell várni Röszkénél

Infostart
2008. augusztus 10. 12:40
Kétórásra csökkent a röszkei határátkelőhely belépő oldalán a szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő török és szerb vendégmunkások miatt kialakult sor, Nagylakon azonban már két órát kell várniuk a Romániába igyekvőknek a kilépésre.

Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt tanácsolta a Romániába utazóknak, hogy a gyorsabb határátlépés érdekében válasszák a kiszombori vagy a battonyai átkelőt.

Mivel a tiszaszigeti átkelőnél is egyórás várakozás alakult ki a belépő oldalon a Szerbiából Magyarországra tartóknak inkább a tompai átkelőt érdemes igénybe venniük - mondta az alezredes.

Torlódás Hegyeshalomnál

Három kilométeres kocsisor torlódott fel vasárnap reggel Hegyeshalomnál a belépő oldalon. A határ közvetlen közelében zajló burkolat felújítás miatt egy pályatestre szűkül a forgalom - közölte Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Jelentősen lassítja a közlekedést, hogy az érintett pályaszakaszon mindkét in irányítja a forrányú közlekedést a jobboldali pályára terelték, a rendőrség a helyszínegalmat, s a lehetőségekhez képest igyekszik lazítani a torlódást - mondta Kocsis Tünde.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Ketzel Emília, az Állami Autópálya Kezelõ Zrt. diszpécsere
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást