Röszkénél továbbra is nagy a torlódás

Infostart
2008. augusztus 3. 10:57
Röszkénél két óra a várakozási idő a határátkelőhely kilépő oldalán, míg a letenyei határátkelőnél folyamatosan lehet haladni.

Röszkénél továbbra is két óra a várakozási idő a határátkelőhely kilépő oldalán, míg a belépésre három órát kell várni.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádióban elmondta: a kifelé tartó személyautók egy részét Tompa felé terelték el. Szenti Szabolcs közölte: Röszkénél továbbra is hat sávon engedik át a forgalmat.

A hét elejére várhatóan megszűnik a torlódás, de belépéskor egészen szeptember elejéig megnövekedett forgalomra kell számítani - tette hozzá.

Folyamatosan lehet haladni a letenyei határátkelőnél - tudatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Salamon Róbert az InfoRádióban azt mondta: a szokásosnál többen léptek be szombat délután Magyarországra a Forma-1-es futam miatt.

A turnusváltás miatt délután megnőhet a belépő forgalom, ezért a határőrök várhatóan megnyitnak még egy sávot - emelte ki.

Az Ukrajnába kilépni szándékozó kamionok várakozási ideje a szombati 10 óráról vasárnap délelőttig három órára csökkent a záhony-csapi határállomáson - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Parancsnokságának sajtószóvivője.

A torlódás a megnövekedett forgalom miatt alakult ki a magyar-ukrán átkelőhelyen, de már csökkenő tendenciát mutat - mondta Kupecz József.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást