Olcsóbb a parkolás nyáron Ferihegyen

Infostart
2008. június 16. 20:01
A ferihegyi repülőtéren jelentősen csökkentek a hosszú távú parkolás tarifái. A Budapest Airport Zrt. szóvivője az InfoRádiónak elmondta: még nem tudni, hogy az árcsökkentés csak a nyári hónapokra fog-e vonatkozni.

Azoknak, akik több napra repülővel mennek nyaralni, jó hír, hogy Ferihegyen csökkentek a hosszú távú parkolás költségei. Szollár Domokos, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. szóvivője az InfoRádiónak elmondta: 1 napi parkolás 4 ezer helyett 2500 forint lett.

Aki 3 napig tartja kocsiját a hosszú távú parkolóban, annak 10 ezerről 6200 forintra csökkentek költségei, de 8 nap esetén is csak 9500 forintot kell fizetni az új tarifarendszernek köszönhetően.

A szóvivő hangsúlyozta: a parkolók közel vannak a terminálhoz, amit gyakorlatilag egyperces sétával el lehet érni a parkolóból.

Szollár Domokos ugyanakkor hozzátette: nem tudni, hogy nyár után is maradnak-e a kedvezőbb tarifák, de ha működik a rendszer és lesz rá igény, akkor nem lát okot a változtatásra.

Ferihegyen is lehet követni a foci Eb-t és az olimpiát

Ferihegyen 3 olyan kávézó nyílt, ahol több monitort is felállítottak. Az egyik bárban kifejezetten a futball Európa-bajnokság, majd az olimpia eseményeit lehet nyomon követni.

A bárok a sportesemények után sem szűnnek meg: a monitorokon különböző csatornák műsorai lesznek láthatók.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást