Meddig bírja még a Margit híd? - tovább késhet a felújítás megkezdése

InfoRádió / MTI
2008. május 28. 18:51
A II. kerületi polgármester szerint nem engedélyezheti a főváros a Margit híd 13 milliárd forintos felújításának megkezdését, mert az útszélesítés tervét kihagyták a szintén a főváros által készített szabályozási kerettervből.A fideszes politikus érthetetlennek nevezte, hogy a főváros illetékesei nem vették figyelembe saját szabályozási tervüket.Láng Zsolt hozzátette: a Margit híd felújításával összefüggő átépítések a II. kerület tulajdonában lévő utakat és közterületeket is érintik, ezért már a tervezés megkezdésekor egyeztetnie kellett volna a fővárosnak és a kerületnek.

A II. kerületi polgármester szerint nem engedélyezheti a főváros a Margit híd 13 milliárd forintos felújításának megkezdését. Láng Zsolt közölte: az útszélesítés tervét kihagyták a szintén a főváros által készített szabályozási kerettervből.

A fideszes politikus érthetetlennek nevezte, hogy a főváros illetékesei nem vették figyelembe saját szabályozási tervüket.

Láng Zsolt hozzátette: a Margit híd felújításával összefüggő átépítések a II. kerület tulajdonában lévő utakat és közterületeket is érintik, ezért már a tervezés megkezdésekor egyeztetnie kellett volna a fővárosnak és a kerületnek.