Arc- és koponyatörése van a megvert egri diáknak

Infostart
2008. május 13. 18:35
Egerben többszörös arc- és koponyatörése van annak a diáknak, akit egy iskolai verekedés után életveszélyes állapotban vittek kórházba - közölte a helyi kórház traumatológiájának ügyeletvezető főorvosa. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője azt mondta, hogy a fiú a Bornemissza Gergely Szakközép és Szakiskola folyosóján, előzetes szóváltást követően verekedett össze egyik diáktársával, majd elesett és megütötte magát.

Többszörös arc- és koponyatörést szenvedett az a diák, akit egy iskolai verekedés után életveszélyes állapotban szállítottak kórházba kedden Egerben - közölte az egri kórház traumatológiájának ügyeletvezető főorvosa.

A szakmunkástanuló ugyan életveszélyes sérüléseket szenvedett, de nincs heveny életveszélyben, általános állapota pedig a körülményekhez képest kielégítő - közölte Kozma Pál.

A főorvos általánosságban úgy vélekedett, hogy a diák fején keletkezett sérülések inkább ütés, mind elesés következményeit. Ilyen és ehhez hasonló sérüléseket például egy ököl okozhat - mondta Kozma Pál.

Korábban a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője azt mondta, hogy a fiú a Bornemissza Gergely Szakközép és Szakiskola folyosóján, előzetes szóváltást követően verekedett össze egyik diáktársával, majd elesett és megütötte magát.

Soltész Bálint hozzátette: a verekedésben részt vevő másik diák ellen életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

A verekedésben részt vevő másik diák ellen életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. Kihallgatása és az eset körülményeinek pontos felderítése még folyamatban van - tette hozzá.

Hanganyag: Litauszky Balázs


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást