Késésben a BKV

InfoRádió / MTI
2008. május 8. 06:25
Nem készült el időben a BKV összmenetrendjét tartalmazó paraméterkönyv, így májusban már biztosan nem tárgyal erről a Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési bizottsága.

Ebben a hónapban már biztosan nem tárgyal a BKV összmenetrendjét tartalmazó paraméterkönyvről a Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési bizottsága.

A testület elnöke elmondta: a cégvezetés nem küldte meg a bizottsági tagoknak az újabb változatot, amire - mint fogalmazott - várja a BKV magyarázatát. Lakos Imre szerint ha csak júniusban kerül a testület elé a paraméterkönyv tervezete, akkor annak az idén már semmilyen hatása nem lesz.

A szabad demokrata politikus érthetetlen és szokatlan dolognak nevezte, hogy a közlekedési vállalat a háromhetes előkészítés után sem küldte el az anyagot. A BKV korábban közölte, hogy pozitívan ítélték meg a paraméterkönyv új tervezetét a budapesti kerületek.

Az MTI úgy tudja: a BKV végleges változatként terjesztette elő az anyagot, később azonban a városvezetés figyelmeztetésére változtatott álláspontján.