Nyitnak a fővárosi strandok - jelentős kedvezményekkel

Infostart
2008. április 28. 12:36
Május elsejétől fokozatosan nyitnak a fővárosi strandok, ahol a belépőjegyek ára átlagosan hat százalékkal csökken, és egyéb kedvezmények is lesznek.

Május elsejétől megnyílik a Gellért fürdő strand része, a Dagály nyári medencéje és a Palatinus - mondta az InfoRádiónak Ferenci Tibor, a Budapest Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, hozzátéve: a többi fürdő a hónap során fokozatosan fog kinyitni.

A fokozatosságra azért van szükség, mert nem végeztek hosszú távú időjárási előrejelzést, így csak néhány napon belül dől el, mikor nyit a többi strand. Ha jó idő lesz, akkor kinyitnak - mondta Ferenci Tibor.

A vezérigazgató elmondta, hogy idén más üzletpolitikával és szemlélettel vágnak neki a szezonnak: a belépőjegyek árait összességében több mint hat százalékkal csökkentik. Ferenci Tibor azonban hozzátette: hétvégenként 200 forinttal drágábbak lesznek a belépőjegyek.

A vállalat bevezeti a strandváró napokat is, aminek értelmében mindennap valamelyik fővárosi fürdőhely fél áron kínálja belépőit. Hétfőként a Dagály, keddenként a Paskál, szerdánként a csepeli, csütörtökönként a római, péntekenként a Palatinus, szombatonként pedig a csillaghegyi strandfürdő várja fél áron a vendégeket - tájékoztatott a vezérigazgató.

Jelentősen növekszik a gyerekkedvezmény is, ami 500 forint lesz, illetve egy 2 felnőttből és 2 gyerekből álló családban az egyik gyereknek nem kell belépőjegyet fizetnie.

Ferenci Tibor hozzátette: néhány strand nyitva tartását meghosszabbítják, így például a Gellért fürdő már este nyolcig, a csillaghegyi pedig este kilencig fogadja a fürdőzni vágyókat.

Hanganyag: Tenczer Gábor


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást