"Antal Attila felmentése ugrás a sötétbe"

Infostart
2008. április 15. 16:49
Antal Attila felmentése ugrás a sötétbe - mondta az InfoRádiónak Bagdy Gábor, a fővárosi önkormányzat gazdasági bizottságának kereszténydemokrata tagja. Hozzátette: a bizottság ugyanis úgy döntött az ügyben, hogy nem is látta a BKV menesztett vezérigazgatójának munkaszerződését.

BKV ügyekben struccpolitikát folytat a főváros vezetése - állítja a gazdasági bizottság kereszténydemokrata tagja. Bagdy Gábor hangsúlyozta: a városvezetés úgy hoz döntéseket a közlekedési vállalattal kapcsolatban, hogy ahhoz nincs elegendő információja.

A gazdasági bizottság például úgy kérte a BKV igazgatótanácsát arra, hogy a vállalat közös megegyezéssel váljon meg Antal Attilától, hogy nem is látta a vezérigazgató munkaszerződését.

Mint ismert, az elmúlt hetekben nem volt világos, hogy Antal Attila távozásakor hozzájut-e egy 60 millió forintos végkielégítéshez. A főváros jogi szakértőket kért fel, a vita végül úgy zárult, hogy Antal Attila jelezte: csak a március 25-ig neki járó munkabérére tart igényt.

Bagdy Gábor rámutatott arra is: Antal Attila korábban két ízben, március 9-én és 25-én is kérte a munkaviszonya megszüntetését, erre azonban a főváros akkor nem reagált. Ez is okozza azt a súlyos vezetési válságot, amely a politikus szerint jelenleg a BKV-nál van.

Hanganyag: Tenczer Gábor


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást