eur:
393.74
usd:
368.47
bux:
66090.6
2024. április 24. szerda György

Elkészült a Corvin-sétány első épülete

Csütörtök délelőttre hivatalosan is elkészült a józsefvárosi Corvin-sétány első épülete. Tatár Tibor, a beruházás lebonyolításáért felelős zrt. vezérigazgatója a bejárás előtt az InfoRádiónak elmondta: 1100 lakást bontanak le, de a lakóktól csupán elenyésző számú panasz érkezett és a kiköltöztetés gördülékenyen zajlik. A sétány első szakaszát jövő tavasszal adják át.

Elkészült az első épület a józsefvárosi Corvin-sétányon, és még 250 ezer négyzetméter van kivitelezés alatt - közölte az InfoRádióval a beruházás lebonyolításáért felelős zrt. vezérigazgatója.

Tatár Tibor kiemelte: az irodák első üteme készült el, a második ütem építés alatt van, és szintén építik a Corvin-átrium üvegtetővel fedett kereskedelmi passzását. Hozzátette: három lakóépület kivitelezése zajlik, a negyedik építése pedig két héten belül kezdődik.

Jövő őszre készül el a Kisfaludy utcától a Szigony utcáig terjedő sétány első 350 métere, a sétány első szakaszát jövő tavasszal adják át - tudatta a vezérigazgató.

Tatár Tibor elmondta, hogy a józsefvárosi önkormányzat költözteti ki az elavult, rossz állapotú épületekből a lakókat. A kiköltöztetés gördülékenyen zajlik, mindenki megelégedésére történt eddig - tette hozzá.

A vezérigazgató szerint az építkezés is problémamentes, kevés panasz érkezett a környéken élőktől.

A beruházás jól halad, a 2012-es befejezés tartható - hangsúlyozta Tatár Tibor.

Hanganyag: Torda Júlia

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×