Elültette a gyereket, megverték a felbőszült szülők

Infostart
2008. március 14. 15:13
Megvertek egy iskolaigazgatót a szülők Nógrád megyében. A tanár - akinek a nyakát szorongatták a felbőszült szülők - könnyű sérüléseket szenvedett. A konfliktust az váltotta ki, hogy az igazgató a szülők fegyelmezetlenül viselkedő lányát elültette a helyéről.

Az eset március 12-én történt Hugyag községben. A tanórán az ötödikes osztályt tanító igazgató úgy fegyelmezett meg egy lányt, hogy elültette a helyéről. A gyermek azonban ezen felháborodva inkább hazament, és az esetet elmesélte a szüleinek.

A 37 éves apa és 30 éves felesége azonnal az iskolába sietett, ahol a folyosón került szóváltásba az igazgatóval. Mindez a tanár nyakának szorongatásáig fajult, aki a szülők keze közül kiszabadulva azonnal értesítette a rendőrséget - mondta el az InfoRádióban a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Dankóné Nagy Éva.

A két szülő a kiszálló rendőröknek elismerte mindezt, ellenük közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást a hatóság, ezért pedig akár 3 éves szabadságvesztést is kaphatnak.

Hanganyag: Kálló Izabella


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást