Külföldön még jó üzlet vizitdíj-automatát forgalmazni

Infostart
2008. március 10. 16:48
Betegtájékoztatási vagy parkoló-automatává válhat percek alatt a korábban vizitdíj-beszedésre alkalmas készülék - mondta az InfoRádióban a gépeket gyártó egyik cég ügyvezető igazgatója. A cég azt is felajánlja az intézményeknek, hogy a jó állapotú gépeket visszaveszi, és külföldön értékesíti.

Igen rövid idő alatt, helyszíni szerelés nélkül, az interneten keresztül is átalakíthatók és más funkcióval láthatók el azok az automaták, amelyek segítségével jelenleg a vizitdíjakat szedik be a kórházak.

Az egyik forgalmazó cég - amely 800 ezer és 1,5 millió forint közötti összegért árulta a berendezéseket - vállalja, hogy betegirányító rendszerré, információs eligazító vagy beteg-előjegyzési rendszerré alakítja át az automatákat - mondta az InfoRádióban a cég vezetője.

Kovács Károly elmondta azt is: az intézményekkel kötött szerződések értelmében a jó állapotban lévő vagy felújítható berendezéseket visszavásárolják, azokat ugyanis külföldön tudják értékesíteni.

Az InfoRádióban nyilatkozó kórházi vezetők között volt, aki azt mondta, hogy parkolóautomatákká alakítják a jelenleg vizitdíj-beszedésre használt eszközöket, mások azt nyilatkozták, hogy a berendezéseknek legfeljebb a raktárban lesz helyük.

Hanganyag: Gál Ildikó


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást