MDF: az országnak józanságra és nyugalomra van szüksége

Infostart
2008. március 9. 19:32
A Magyar Demokrata Fórum elnöke szerint az országnak az elkövetkező időszakban józan döntések meghozatalára és nyugalomra van végre szüksége. Dávid Ibolya szerint mind az MSZP-nek, mind a Fidesznek le kell vonnia a konzekvenciákat.

Az országnak az elkövetkező időszakban józan döntések meghozatalára és nyugalomra van végre szüksége, ezért az MDF bízik benne, hogy mindkét oldal megfelelően kezeli a mai referendum eredményét, és szavazóit higgadtságra, nyugalomra inti - áll a párt elnökének közleményében.

Dávid Ibolya szerint az MDF bízik benne, hogy mindkét oldal megfelelően kezeli a mai referendum eredményét, és szavazóit higgadtságra, nyugalomra inti.

A Magyar Demokrata Fórum álláspontja szerint a rendelkezésre álló adatok ismeretében mind a kormánynak, mind a Fidesznek le kell vonnia a megfelelő konzekvenciákat.

Az ország nyugalma érdekében a kormányzatnak az elmúlt időszakban folytatott reformkapkodás tanulságait szakmai, politikai és akár személyi szinten is le kell vonnia, a Fidesznek pedig nyugalomra és higgadtságra kell intenie híveit.