eur:
393.92
usd:
368.31
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Orbán Viktor értékel

A vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról döntő népszavazásról beszél hétfőn a Fidesz elnöke a párt frakcióülése előtt. Orbán Viktor most először értékeli nyilvánosan a helyzetet azóta, hogy az államfő bejelentette a népszavazás dátumát.

Elsősorban a népszavazásról beszél majd a Fidesz elnöke az ellenzéki párt parlamenti képviselőcsoportja előtt hétfőn megtartandó beszédében.

Orbán Viktor most először tart nyilvános helyzetértékelőt azóta, hogy a múlt héten Sólyom László köztársasági elnök március 9-ére kitűzte a referendum időpontját.

A Fidesz elnöke az államfő bejelentését után adott rövid nyilatkozatában csak annyit mondott: a magyar demokrácia szégyene, hogy ennyi idővel a rendszerváltás után egy évig kell harcolni egy alkotmányos jog érvénysüléséért.

Orbán Viktor ezzel kapcsolatban kijelentette: örül annak, hogy Sólyom László a lehető legrövidebb időn belül kitűzte a népszavazás időpontját.

A budapesti frakcióüléssel egyidőben az elnökség is tanácskozik hétfőn Debrecenben. A háromnapos megbeszélésen szintén a március 9-ére kiírt népszavazás lesz a fő téma.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×