eur:
394.97
usd:
371.53
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

"A művészeti intézményeket is menedzselni kell"

Új szakirányú továbbképzést indít a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola - mondta az intézmény rektora az InfoRádió Aréna című műsorában. Vass László közölte: a művészeti menedzsment ismereteit elsajátító hallgatók munkába állásuk után a művészek és intézményeik piaci érvényesülését segítik majd.

Arts & Business menedzser néven új szakirányú továbbképzést indít a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola - mondta az intézmény rektora az InfoRádió Aréna című műsorában.

Vass László kiemelte: a művészeti menedzsment elsajátító diákok a művészeti ágakban dolgozó művészeket tudják segíteni az érvényesülésben.

A művészeti intézményeket is menedzselni kell - vélekedett a rektor. Vass László szerint jó példa erre a Szépművészeti Múzeum, hiszen évekkel ezelőtt ki gondolta volna, hogy a képzőművészetet ilyen jól lehet értékesíteni.

Baán László, a jól menedzselt intézmény főigazgatója a képzés kidolgozásában segített a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolának - tette hozzá Vass László.

A rektor közölte: a képzés során elsajátított ismeretek jó része szervezési, gazdálkodási és menedzsment ismeret. Vass László kiemelte: van igény erre a képzésre, ugyanis máris sokan jelentkeztek.

Hanganyag: Exterde Tibor

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×