Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Orbánt már nem érdekli a vitára kész Gyurcsány

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Ha a Fidesz elnöke kihívja tévévitára Gyurcsány Ferencet, a miniszterelnök ott lesz - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő. A Fidesz szóvivője szerint \"hazug emberrel csak az vitatkozik, akinek elment a józan esze\". Lapinformáció szerint Orbán Viktor arra készül, hogy a népszavazási kampány végén tévévitára hívja ki az MSZP elnökét, kormányfőt.

Nem a miniszterelnökön múlik majd egy esetleges Gyurcsány-Orbán vita - jelentette ki kormányszóvivő.

"Ha az ellenzék vezére összeszedi a bátorságát, és valóban kihívja egy tévévitára a kormányfőt, akkor Gyurcsány Ferenc ott lesz" - mondta Daróczi Dávid.

Lapinformáció szerint a Fidesz elnöke arra készül, hogy a népszavazási kampány végén tévévitára hívja ki az MSZP elnökét, kormányfőt.

Orbán Viktor állítólag azért akar összecsapni riválisával, mert a Fideszben még mindig attól tartanak, hogy - hasonlóan 2004-hez - számukra ugyan kedvezően alakul majd a referendumon az igenek aránya, ám a részvétel elmaradhat az általuk várttól, így viszont a népszavazás eredménytelenné válhat.

A Fidesz szóvivője szerint "hazug emberrel csak az vitatkozik, akinek elment a józan esze". Szijjártó Péter egy esetleges Gyurcsány-Orbán vitára reagálva hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc már régen belebukott a saját hazugságaiba, ő és a politikája is a múlté.

"A Fidesz majd szívesen vitatkozik az MSZP egy következő jelöltjével, mondjuk egy esetleges előrehozott választáson" - tette hozzá az ellenzéki párt szóvivője.