Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Tasnádi Pétert bevitték a rendőrségre

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az InfoRádió értesülései szerint házkutatást tartott a rendőrség Tasnádi Péter házában. Ezt követően a több bűncselekmény elkövetésével vádolt vállalkozót bevitték a rendőrségre. A Nemzeti Nyomozóiroda szóvivője, Horváczy Emese megerősítette az információt, bővebb tájékoztatást estére ígért.

Házkutatást tartott a rendőrség Tasnádi Péter házában, majd annak végeztével bevitte a vállalkozót - értesült az InfoRádió.

A Fővárosi Bíróság tavaly nyáron házi őrizetbe helyezte a súlyos testi sértéssel és gyilkosságra való felbujtással vádolt vállalkozót.

Később három elmeorvosi szakértői azt állapította meg, hogy Tasnádi Péter mániás depresszióban szenved, ami korlátozza cselekvőképességét. Az egyik orvos megjegyezte azt is, hogy Tasnádi Péternek agysorvadása van.

A szakértői vélemények miatt korábban a bíróság enyhítette Tasnádi Péter ítéletét. Más bírósági eljárás is folyik az üzletember ellen, de a bíróság - tekintettel a szakértői véleményekre - házi őrizetbe helyezte őt.

A vállalkozót 2002-ben 4 és fél évre ítélték adócsalásért, és súlyos testi sértésért, ezt a négy évet Tasnádi Péter le is töltötte.

2003-ban újabb bűncselekmények miatt indult vele szemben eljárás a Fővárosi Bíróságon. A többi között felbujtóként elkövetett emberölés előkészületével vádolják.