eur:
394.62
usd:
369.62
bux:
65600.84
2024. április 23. kedd Béla

Félpályán már megindult a forgalom a 44-es főúton

Egy kamion és egy személyautó ütközött össze a 44-es főúton. A helyszínelés miatt még mindig félpályás útzár van - mondta az InfoRádiónak Mihályné Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A balesetről a mentők értesítették a rendőrséget öt perccel tíz óra előtt. Egy kamion és egy Ford Escort ütközött össze. A személyautót gyakorlatilag maga alá gyűrte a kamion - mondta az InfoRádiónak Mihályné Bornemissza Eleonóra.

Az autó vezetőjét a tűzoltók szabadították ki az autóból, de az 54 éves férfi életét vesztette - tette hozzá a szóvivő, aki nem tudta egyelőre megmondani, hogy meddig tart a helyszínelés.

A balesetet valószínűleg az ő rosszulléte okozhatta, de az is lehet, hogy elaludt a volán mögött. A szemben közlekedő pótkocsis teherautó vezetőjének elmondása szerint rábukott a férfi kormányra, és áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A teherautó vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést.

Mindkét jármű az árokba csúszott.

Mivel a 44-es forgalmas főút, rövid időn belül várhatóan nagy lesz a torlódás. Kerülni Nyárlőrinc vagy Szentkirály felé lehet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni. Közben felpörögnek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tart, és a nap folyamán sorban fognak érkezni a BMI adatok Európában és az Egyesült Államokból; a tengerentúl ma olyan nagyvállalatok jelentenek, mint a Tesla, a PepsiCo, vagy a Philip Morris.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×