Megújult a Heti Válasz, új tulajdonos a lapnál

Infostart
2008. január 9. 17:22
Lantos Csaba, az OTP volt vezérigazgató-helyettese, a Bolyai-díj egyik alapítója - családi vállalkozásán keresztül - 25 százalékos tulajdonrészt vásárolt a Heti Választ fenntartó cégben.

A Csák János, Szabadhegy Péter és Kékessy Dezső hármas immár Lantos Csabával kiegészülve biztosítja a lap értékteremtő tevékenységét, stabil működését - írta közleményében a Heti Válasz lapigazgató-helyettese. Az újság 2008. január 10-én dupla számmal, megújult, bővebb tartalommal és teljesen új köntösben jelentkezik.

"Mindenekelőtt lapunk modernebb külsőt ölt: vágott méretünk alacsonyabb és szélesebb lett, és a papírminőség terén is jelentősen megújulunk. Állandó rovataink az eddiginél egyértelműbben elválnak egymástól, mely szakaszolást az egyes rovatok élén álló, nagy betűvel írott fejléc segíti" - derül ki a dokumentumból.

A lap szerint a formai változásokat a letisztultság kifejezés jellemzi a leghívebben: ennek jegyében a tördelés szellősebbé válik, és az oldalakon nagyobb fehér tereket hagynak.

"A szerkesztőség vezetése is megújult. Osztovits Ágnes felelős szerkesztő - kérésére - főmunkatársként folytatja munkáját, utóda Szőnyi Szilárd, az Itthon rovat eddigi helyettes vezetője, a Heti Válasz újságíróműhely igazgatója lett" - olvasható Bánhegyi Zsófia közleményben.