eur:
393.85
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

"Ez volt az év legnehezebb éjszakája"

Az év legnehezebb éjszakájának nevezte a szilvesztert az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádióban. Győrfi Pál hozzátette: több mint 300 hívást kaptak az éjszaka folyamán, ami a napi átlag háromszorosa. A riasztások között volt közlekedési baleset, szurkálás, tűzijáték okozta baleset és több rosszullét is.

Az év legnehezebb éjszakájának nevezte a szilvesztert az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál az InfoRádióban elmondta: csak a fővárosban több mint 350 riasztást kaptak, ami a napi átlag közel háromszorosa.

A szóvivő hozzátette: Óbudán két autó ütközött össze, Szigetszenmtmiklóson halálra gázoltak egy férfit, Gyömrőn egy autó letért az útról és árokba borult.

Országszerte hét kisebb petárda okozta baleset volt, a fővárosban két késelés és egy tűzijáték-baleset történt. Több embert kellett ellátni rosszullét és alkoholmérgezés miatt, egy embert pedig sikeresen újraélesztettek.

Győrfi Pál hozzátette: "sok, sok, sok részeghez" is kihívták őket. Sok közlekedési balesethez is hívták a mentőket, de tömeges karambol nem volt a csúszós utakon - hangsúlyozta.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szólt arról is, hogy január elsején is 500 mentőautó és 1100 fős személyzet áll készenlétben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×