"Ez volt az év legnehezebb éjszakája"

Infostart
2008. január 1. 11:12
Az év legnehezebb éjszakájának nevezte a szilvesztert az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádióban. Győrfi Pál hozzátette: több mint 300 hívást kaptak az éjszaka folyamán, ami a napi átlag háromszorosa. A riasztások között volt közlekedési baleset, szurkálás, tűzijáték okozta baleset és több rosszullét is.

Az év legnehezebb éjszakájának nevezte a szilvesztert az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál az InfoRádióban elmondta: csak a fővárosban több mint 350 riasztást kaptak, ami a napi átlag közel háromszorosa.

A szóvivő hozzátette: Óbudán két autó ütközött össze, Szigetszenmtmiklóson halálra gázoltak egy férfit, Gyömrőn egy autó letért az útról és árokba borult.

Országszerte hét kisebb petárda okozta baleset volt, a fővárosban két késelés és egy tűzijáték-baleset történt. Több embert kellett ellátni rosszullét és alkoholmérgezés miatt, egy embert pedig sikeresen újraélesztettek.

Győrfi Pál hozzátette: "sok, sok, sok részeghez" is kihívták őket. Sok közlekedési balesethez is hívták a mentőket, de tömeges karambol nem volt a csúszós utakon - hangsúlyozta.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szólt arról is, hogy január elsején is 500 mentőautó és 1100 fős személyzet áll készenlétben.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást