Csak pénteken lesz akadálytalanul járható a Nagykörút

Infostart
2007. december 20. 12:43
Várhatóan kora délután engedik vissza a forgalmat a József körút egyik sávjára a Baross utcánál a Petőfi híd felé. A Nagykörút aszfaltját azért kellett felbontani, mert egy 800 mm-es főnyomócső légszelepén át szivárgott a víz.

Jelenleg sem járható a József körút a Blaha Lujza tértől a Baross utcáig, hajnalban ugyanis csőtörés történt az útszakaszon, a vízművek munkagépei pedig mindkét sávot elfoglalták, hogy kijavítsák a hibát.

Sándor Zsolt, a Fővárosi Vízművek kommunikációs osztályvezető-helyettese az InfoRádióban azt mondta: a meghibásodott szelepet kicserélték, a kivájt gödröt pedig már elkezdték betemetni, az útszakasz aszfaltozását pedig várhatóan éjszaka tudják majd elvégezni.

Így a József körút teljes szélességében csak péntektől járható majd.

Reggel nyolc órakor már a Nyugati térnél is fennakadásokat okozott az útlezárás. Hatalmas volt a torlódás a Blaha Lujza térnél, valamint a Rákóczi úton az Erzsébet híd irányába. A Fővinform ügyeletese azt ajánlja: aki teheti, kerülje el Pest belvárosát, és válassza inkább a rakpartokat vagy a Hungária körutat.

Hanganyag: Sigmond Árpád


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást