eur:
394.23
usd:
370.35
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A rendőrség is készül a szerdára

Felkészült a BRFK azokra a szerdán várható fennakadásokra, amelyeket a vasutassztrájk, az esti Kossuth téri tömegdemonstráció és a magyar-görög focimeccs okozhat Budapesten.

A HavariaPress úgy tudja: a Teve utcai Rendőrpalotában szerdán egész napra felállítanak egy olyan vezetési pontot, ahol folyamatosan figyelemmel kísérhetik az események menetét.

A BRFK tájékoztatása szerint a biztosítási feladatok ellátását komoly és körültekintő elemző, illetve tervező munka előzte meg.

A főkapitányság vezetése úgy szervezte a rendelkezésre álló erőket és eszközöket, hogy ha a rendezvények helyszínén bármiféle előre nem várt esemény történik, arra időben tudjanak reagálni.

A parancsnoki eligazításokon külön felhívták a rendőrök figyelmét arra, hogy a biztonság fenntartása, az emberek segítése legyen elsődleges feladatuk.

Címlapról ajánljuk
Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz
élő közvetítés

Európa-liga élőben: csodát kellene tennie a Liverpoolnak a továbbjutáshoz

A Liverpool szempontjából katasztrofálisan „sikerült” első mérkőzés miatt háromgólos hátrányból kezdik a Vörösök Bergamóban az Atalanta elleni visszavágót. A tét az Európa-liga elődöntőjébe jutás. Szoboszlai Dominik visszakerült a kezdő tizenegybe, a középpályások közül Endo és Elliott is kimaradt.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×