eur:
395.81
usd:
372.69
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Képriport a Gubacsi úton leomlott falról

Leszakadt a 30-as villamos felsővezetéke a IX. kerületi Gubacsi úton, mert rádőlt egy szabálytalanul bontott épület fala - tudta meg az InfoRádió. A villamosok nem járnak, a BKV előzetes becslése szerint a kár több millió forintos.

Hétfő délben egy ideig álltak a villamosok Budapesten a IX. kerületi Gubacsi úton, miután a 30-as villamos felsővezetékére dőlt egy szabálytanul bontott épület fala - értesült az InfoRádió. A kár több millió forint.









A balesetben személyi sérülés nem történt. Az InfoRádió úgy tudja, nem ez az első eset, hogy hasonló baleset történt ezen az építkezésen.

A BKV szóvivője szerint a fal szabálytalan munkavégzés miatt dőlt rá a vezetékre, "óriási károkat okozva" a közlekedési vállalatnak.

Kiricsi Karola az InfoRádióban elmondta: a villamosokat buszokkal pótolták. A szóvivő hangsúlyozta, hogy a baleset különösebb problémát nem okoz, mert a buszok menetrend szerint közlekednek.

A tömegközlekedés kora délután állt helyre a Gubacsi úton.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 05:00
×
×
×
×