Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Újabb, sokadik fordulat Zsanett-ügyben

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Nem egyeznek a Zsanett póthajából és a helyszínről vett minták - közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Magyar György, az egyik rendőr ügyvédje azt mondta: a szakvélemény kizárja azt, hogy bármilyen összefüggés lenne a rendőrök és Zsanett között.

Morvai Attila a TV2 esti hírműsorában azt mondta: az igazságügyi nyomszakértő a póthajat és a rendőrautóban talált nyomokat is összevetette, de semmilyen azonosságot nem talált a minták között.

E. Zsanett állítása szerint május 4-én Budapesten, a Múzeum körúton öt rendőr igazoltatta, majd egy sötét mellékutcába vitték, ahol ketten megerőszakolták.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség két rendőrt erőszakos közösülés bűntettével és vesztegetéssel, három rendőrt pedig bűnsegédként elkövetett erőszakos közösülés bűntettével gyanúsított meg, majd a Budapesti Katonai Ügyészség szolgálatban elkövetett kötelességszegés miatt szeptember 12-én vádat emelt az ügyben.

Magyar György, az egyik rendőr ügyvédje azt mondta: a szakvélemény kizárja azt, hogy bármilyen összefüggés lenne a rendőrök és Zsanett között.

Tuza Péter, a sértett jogi képviseletével megbízott ügyvéd azonban úgy vélte: a legelső DNS-szakértői vizsgálat azt rögzíti, hogy mintegy 29 szőrképlet állt a szakértők rendelkezésére, viszont a vizsgálatban ebből csak 17-et adtak át nekik.