Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Konfliktus Szanyi és a pártelnökség között?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Szanyi Tibor szocialista politikus nem ért egyet az MSZP elnökségének azzal a véleményével, hogy nem elegáns a párt belső konfliktusait a nyilvánosság elé vinni. Ez a mondtat az elnökség a hétfő éjszakai ülése után hangzott el, utalva Szili Katalin házelnök bírálatára, amely szerint a párt morális válságba került. Szanyi Tibor szerint a párt népszerűségvesztésének egyik oka az, hogy hiába hoznak jó intézkedéseket, ha azokat rosszul hajtják végre.

Szanyi Tibor szerint nem azért történt a rendszerváltozás, hogy a korábbi intrikus és háttérben való politizálást gyakorolják továbbra, ezért nem ért egyet az MSZP elnökségének azzal a véleményével, hogy nem elegáns a párt belső konfliktusait a nyilvánosság elé vinni.

A szocialista képviselő az InfoRádiónak elmondta: a politika akkor cselekszik helyesen, ha nem titokban, hanem az emberek előtt működik.

Szanyi Tibor kiemelte: elemzik a párt alacsony népszerűségének okait.

Sok jó intézkedést hozott az MSZP, de ügyetlen módon hajtják végre azokat - hangsúlyozta.

A szocialista politikus példaként említette a vizitdíjat, amelyet jó és igazságos intézkedésnek tart, de ez lejáratódik, ha a kivitelezés ilyen.

Arcpirító, ahogy a vizitdíj beszedésének a gyakorlati kivitelezése zajlik az intézményekben, sok helyen kaotikus állapotokat idézve elő - emelte ki Szanyi Tibor.

Hanganyag: Molnár Anikó