eur:
393.45
usd:
368.15
bux:
66230.37
2024. április 24. szerda György

Rengetegen váltanak biztosítót

Néhány nap alatt mintegy ötezren váltottak biztosítót, mert így kedvezőbb feltételekkel köthetnek kötelező gépjármű felelősségbiztosítást. Az ügyfelek egyre gyakrabban választják az online üzletkötést - mondta az InfoRádiónak a biztositas.hu ügyvezető igazgatója.

Rácz István közölte: az előző évekhez képest 30-40 százalékkal több kötés született, a 14 biztosító éles versenyben áll egymással, és a jelek szerint az autósok 80 százaléka talál magának a jelenlegi biztosítója által kínáltnál kedvezőbb díjakat.

A biztositas.hu ügyvezető igazgatója szerint meghozták a gyümölcsüket az akár 30 százalékot is elérő online kedvezmények, ráadásul sokkal egyszerűbb az interneten keresztül váltani, mint elmenni a régi biztosítóhoz, aztán átmenni az újhoz.

Rácz István szólt arról is, hogy eddig a MÁV, az AEGON, a Genertel és a Közlekedési Biztosító Egyesület tartozik a nyertesek közé, ezek nettó állománynövekedésre számíthatnak.

Az üzletember kifejtette: továbbra is kizárólag csak az ár befolyásolja, hogy valaki vált-e, az emberek egyfajta adónak tekintik a kötelezőt, mindenki arra törekszik, hogy kedvezőbbre váltson.

Minél kisebb bónuszfokozatban van az ember, annál nagyobb az eltérés a díjakban - tette hozzá.

Hanganyag: Rezsek Gyõzõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×