eur:
393.12
usd:
367.24
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Hatalmas a forgalom az autópályákon - a legrosszabb még csak most jön!

A várakozásoknak megfelelően hatalmas a forgalom az autópályákon, gyakorlatilag csak lépésben lehet haladni - tájékoztatta az InfoRádiót az Autópálya-rendőrség szóvivője. Gálik Viktória közölte: a csúcs délután 6-7 óra körül várható.

Bár jelenleg baleset nem tartóztatja fel a forgalmat, az autópályákon az erős forgalom miatt mégis nehezen lehet haladni - mondta el az InfoRádióban az Autópálya-rendőrség szóvivője.

Gálik Viktória szerint legjobban az M0-ás járható. A szóvivő szerint este 6-7 óra körül várható a következő csúcs, akkor nagyon nehéz lesz előrejutni.

Korábban öt baleset okozott káoszt az M3-mas autópálya fővárosből kifelé vezető szakaszán. A legsúlyosabb karambol Mezőkövesd térségében történt, ahol egy Polski Fiat és egy motor ütközött össze, mindkét jármű vezetője megsérült. A 27-es és a 36-os kilométerkövek között pedig négy koccanásos baleset miatt alakult ki hatalmas torlódás.

A 27-es és 36-os kilométer között például kora délután négy koccanásos baleset történt. Ezekben egy ember sérült meg. A balesetek következtében nagyon feltorlódott a sor, rendkívül nehezen lehetett haladni.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×