Orbán: "A törvénytelen megoldásokat a Fidesz nem támogatja"

Infostart
2007. október 26. 16:24
A törvénytelen megoldásokat a Fidesz nem támogatja - jelentette ki Orbán Viktor, a párt elnöke azon a sajtótájékoztatón, amelyen a fővárosi Fidesz-KDNP frakció egy éves munkáját értékelték Tarlós István frakcióelnökkel. Orbán Viktor az ügyében indított vagyonosodási vizsgálatról csak annyit mondott: "Hajrá APEH!"

Magyarországon be kell tartani a törvényeket - jelentette ki a Fidesz elnöke, hozzátéve: lehetnek törvényes és törvénytelen módjai annak, hogy az embereket megakadályozzák a közlekedésben, abban, hogy reggel eljussanak a munkahelyükre. A Fidesz azonban a törvénytelen megoldásokat nem támogatja.

Az ellene indított vagyonosodási vizsgálattal kapcsolatban Orbán Viktor csak annyit mondott: mindenki jöhet, vizsgálódhat. "Hajrá APEH!"

A frakciószövetségről a pártelnök azt mondta: Tarlós István jól irányítja a szövetséget, Budapestet viszont rosszul vezeti a szocialista-szabad demokrata városvezetés.

Orbán Viktor azt is mondta: az egészségügyi átalakításokat Budapest szenvedte meg a legjobban.

Tarlós István szerint a frakciószövetség elérte hármas célját: a fegyelmezett együttműködést a két frakció között, reális alternatíva megjelenítését, valamint tárgyilagos, indulatmentes kritika közvetítését.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást