Pszichológusi vélemény: a gesztusaival árulta el magát Dominik anyja

Infostart
2007. október 17. 11:45
Dominik anyja tévényilatkozataiban beszédével, gesztusaival elárulta saját magát - mondta az InfoRádiónak Boros János. Az igazságügyi pszichológus szerint nem látszott rajta, hogy kiborult, csak annyi, hogy zavarodott volt. Ezért jöhetett rá a rendőrség arra is, hogy nem a Margitszigetről tűnt el a kisfiú.

Az a benyomásom, hogy amikor megtörtén a baj, vagyis a harci kutya megölte a gyereket, a pszichopata férj azonnal azt nézte, hogyan tud a felelősség alól kibújni - mondta az InfoRádiónak Boros János, aki hangsúlyozta: nem beszélt Dominik szüleivel, nem vizsgálta őket, ezért csak az érzéseiről számolhat be.

Az igazságügyi pszichológus szerint ráadásul a kisfiú apja nem maga "oldotta meg" a helyzetet, hanem a feleségét manipulálta: ráparancsolt, hogy ő oldja meg.

Azt nyilván nem tudták, hogyan nyomoz a rendőrség, amely elsősorban mindig a szülőket vizsgálja - nem azért, mert gyanúsítják őket, hanem azért, mert ki akarják őket zárni a gyanúsítottak közül - tette hozzá.

Az egész történet annyira valószerűtlen és hihetetlen volt, hogy óhatatlanul a szülőkre terelődött a gyanú - hangsúlyozta Boros János, aki szerint ráadásul a kisfiú anyja túlságosan fegyelmezett volt, mint akit nem rázott meg különösebben a gyerek eltűnése. Ez terelhette rá a gyanút.

Hanganyag: Kálló Izabella


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást