Elromlottak a liftek, lépcsőn cipelik műtétre a betegeket a János kórházban

Infostart
2007. október 9. 16:32
Elromlottak a betegszállító liftek a Szent János Kórházban, ezért a súlyos betegeket kedden más kórházak látták el; az intézmény traumatológiája lemondta az ügyeletet. A műtétekre a lépcsőn viszik a betegeket. A gazdasági igazgató abban bízik, hogy hamarosan megjavítják a lifteket, csütörtökön ugyanis újra a János kórház traumatológiája az ügyeletes.

A traumatológiai osztály egyik nagy, betegszállító liftje már korábban elromlott, ennek javítására éppen előkészítették a megbízási szerződést, amikor a másik felvonó is meghibásodott - mondta az InfoRádiónak a Szent János Kórház gazdasági igazgatója.

Gálvölgyi Ferencné közölte: az osztály ügyeletes volt, amit lemondtak, így a súlyos betegeket más intézményekben látták el.

Szerdán kezdődik a liftek javítása, a gazdasági igazgató pedig reméli, hogy csütörtökig sikerül kijavítani a hibát, akkor ugyanis ismét a János kórház traumatológiai osztálya lesz az ügyeletes.

Az operációkat is akadályozza, hogy elromlottak a liftek: a műtőkbe a lépcsőkön viszik a betegeket - fűzte hozzá Gálvölgyi Ferencné.

Hanganyag: Molnár Anikó


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást