Megkezdődött a Gyömrői és a Kerepesi út felújítása

Infostart
2007. szeptember 20. 16:55
Várhatóan októberben fejeződik be a Gyömrői út, valamint a Kerepesi út felújítása. Ez utóbbi, nagy forgalmat bonyolító főútvonal rekonstrukcióját azért kellett szeptemberre időzíteni, mert korábban a 2-es metró felújítása miatt szükség volt rá.

A Gyömrői úton a X. és a XVIII. kerületben indult az útfelújítás szeptember 19-én, a szakaszt október végén adják vissza teljes egészében a forgalomnak - mondta az InfoRádiónak a városüzemeltetési főpolgármester-helyettesi iroda szóvivője.

Hidas Judit közölte: az úton egy-egy sávban mindkét irányba lehet közlekedni óránként 30 kilométeres sebességgel, parkolni azonban tilos a felújítás ideje alatt.

A Kerepesi út rekonstrukciója az Asztalos Sándor utca és a Dózsa György út között szerdán, az Örs vezér tere és a Veres Péter út között pedig csütörtökön indult - tette hozzá a szóvivő.

Mint mondta: a Kerepesi út belső szakaszán két-két, míg az Örs vezér terétől kifelé egy-egy sávban lehet közlekedni.

Mivel a 2-es metró felújítása nyáron zajlott, a pótlóbuszok a Kerepesi úton közlekedtek, ezért nem lehetett korábban megkezdeni a rekonstrukciót - közölte Hidas Judit.

Asztalos Sándor utca és a Dózsa György út közötti szakasz felújítása szeptember 30-án fejeződik be, míg az Örs vezér tere és a Veres Péter út közötti rész október végére készül el - fűzte hozzá a városüzemeltetési főpolgármester-helyettesi iroda szóvivője.

Hanganyag: Tenczer Gábor


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást