Visszakapják a pénzüket a Bella Tours ügyfelei

Infostart
2007. szeptember 11. 13:21
A csődbe ment Bella Tours valamennyi ügyfele visszakapja az utazásokra befizetett pénzét - mondta az InfoRádióban a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének elnöke.

Molnár Gabriella úgy vélte: a cég 146 millió forintos vagyoni biztosítéka elegendő lesz a kártalanításra. Hangsúlyozta: mindenképpen hazajutnak azok is, akik a Bella Tours szervezésében jelenleg is külföldön vannak.

A Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének elnöke szólt arról is, hogy a cégvezetőt öt évre eltiltják a turisztikai tevékenység gyakorlásától; nem alapíthat újabb utazási irodát, és nem tölthet be más cégnél sem vezető beosztást.

Közben ismét gyülekeznek az utasok a Bella Tours budapesti V. kerületi irodája előtt; többen vidékről érkeztek, miután a sajtóból értesültek az iroda csődjéről.

Hétfő este a Ferihegyi repülőtéren 70-80 ember várt hiába arra, hogy megkezdje nyaralását; majd a cég egyik képviselője közölte velük: nincs kifizetve sem a repülőjegyük, sem görögországi szállásuk, így nem utazhatnak el.

Hanganyag: Seres Gerda


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást